Waar je dan al snel achter komt is dat er heel veel partijen zijn die je van advies kunnen voorzien, maar dat ze allemaal net even iets anders zeggen. Dat komt doordat er op dit moment heel veel aanbieders zijn die deeloplossingen bieden. Op deze website vind je daarom samenwerkende partijen die jou een complete, logische en mooie oplossing bieden voor jouw huis. Hier lees je hoe het werkt.

Een voorbeeld van een deeloplossing die we nu veel tegenkomen in de praktijk is zonnepanelen op een dak leggen dat niet eerst is geïsoleerd. Via die zonnepanelen wek je dan weliswaar energie op, maar je raakt het net zo hard weer kwijt door slechte isolatie. Een ander voorbeeld is dat van wél isoleren maar níet ventileren. Dan komt je huis zo potdicht te zitten dat je er al snel hoofdpijn van krijgt, letterlijk en figuurlijk.

Welke combinatie van oplossingen is voor jouw huis de beste?
Dat soort oplossingen komen veel voor, omdat partijen die duurzaamheidsmaatregelen aanbieden elk hun eigen expertise hebben. Een partij biedt dan wel zonnepanelen aan, maar bespreekt niet de mogelijkheid, of beter gezegd - het belang van - isolatie. Dat is voor jou als huiseigenaar lastig, want hoe weet je dan welke combinatie van oplossingen voor jouw huis de beste is?

Van deeloplossingen naar compleet advies
Wij doen het anders. Bij ons vind je óók al die aanbieders van deeloplossingen, maar nu als samenwerkende partners. Samen kijken we naar jouw huis en samen komen we met een compleet advies én goede implementatie. En dat laatste is net zo belangrijk, want nu verduurzaming hot is, zijn er helaas ook partijen op afgekomen die wat minder professioneel zijn, wat resulteert in bijvoorbeeld slecht geïnstalleerde zonnepanelen.

Focus op de lange termijn
Wij hechten belang aan klanten die blijvend tevreden zijn met onze oplossingen en wíllen vanuit de trots voor ons vak ook niet anders dan steengoed werk afleveren. Het gaat ons er niet om, om snel te scoren of snel veel geld te verdienen en veel producten en diensten te leveren. Het is ethisch ook niet juist om zo naar de duurzaamheidsopgave te kijken waar we in Nederland voor staan. Duurzaamheid gáát immers ook over de langere termijn. Het gáát over goed zorg dragen voor onze omgeving.

Kortom: we helpen je graag om een antwoord te vinden op al je duurzaamheidsvragen. Met eerlijk, degelijk en toekomstbestendig advies.