Energetics Partners Energetics Partners Energetics Partners

Partners

Het verduurzamen van je huis is voor velen een technisch, complex vraagstuk. Het waarom weten we, maar wat moet er gebeuren, en hoe kun je dit het beste aanpakken? Om de Nederlandse woningbezitters te helpen deze vragen te beantwoorden, is Energetics opgericht. Deze samenwerking van bedrijven en instellingen biedt een platform om jou optimaal te informeren over de mogelijkheden voor jouw situatie, huis en buurt. We helpen je om tot een duurzame en toekomstbestendige keuze te komen, en nemen vervolgens de gehele uitvoering uit handen.

De overheid heeft op centraal niveau verschillende initiatieven gestart om de gebouwde omgeving in Nederland te verduurzamen. Een onderdeel daarvan is de campagne “Energie besparen doe je nu!” De gemeentes zijn aangewezen om de verduurzaming verder te faciliteren. Bijna elke gemeente heeft daartoe een   Energieloket. Daarnaast zijn er verschillende non-profit en door de overheid gesubsidieerde organisaties die zich richten op dit onderwerp, onder andere de Vereniging Eigen Huis, en voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

Naast deze organisaties zijn er natuurlijk vele aanbieders van verduurzamingsproducten en -oplossingen actief. Niet altijd vertellen ze een evenwichtig verhaal of kunnen deze aanbieders een complete oplossing bieden. Energetics heeft de professionele productpartners geselecteerd, om zo een eerlijk advies, en een voordelige en complete oplossing te bieden. Hierbij staat de prijs-kwaliteitverhouding centraal, en willen we ook iets moois aanbieden!

Energetics bouwt in elke regio aan een netwerk van verschillende uitvoeringspartners, die je kunnen begeleiden en ontzorgen. Deze partners stellen een gerichte offerte op, nemen de werkzaamheden met je door, en zorgen ervoor dat de werkzaamheden netjes en goed uitgevoerd worden. Energetics traint en certificeert de uitvoeringspartners, en draagt zorg voor de kwaliteit van de werkzaamheden van de partner.

Je huis aanpakken is niet zonder kosten. Ook hierin wordt je ondersteund door Energetics: je wordt geïnformeerd over de actuele subsidieregelingen, en daarnaast bieden we je op maat gemaakte financieringsoplossingen.

Als jij het initiatief neemt in jouw buurt, is Energetics je partner!

Lees meer

Maatschappelijke Partners

De klimaatverandering heeft invloed op mens en dier, wereldwijd. Daarom is actie nodig vanaf het centrale niveau. Internationale overheden hebben akkoorden gesloten voor onder andere het reduceren van de CO2 uitstoot.

Lees meer

Financiële oplossingen

De verduurzaming van een woning is geen kleinigheid. Je moet een serieus bedrag investeren, dat zich vaak pas over een langere termijn laat terugverdienen.

Lees meer

Productpartners

Energetics biedt advies, producten en oplossingen om je huis te verduurzamen. Daarbij werkt Energetics samen met bedrijven die primair diensten of producten aan de professionele markt leveren.

Lees meer

Uitvoeringspartners

Energetics biedt werkende oplossingen: naast de productpartners zijn de uitvoeringspartners in ons netwerk essentieel. Zij monteren en stellen de oplossingen in werking. Deze uitvoeringspartners zijn de spin in het web: het zijn lokale bedrijven, die kunnen makkelijk even langskomen voor advies.

Lees meer

Buurtregisseurs

Energetics zoekt naar initiatiefnemers en early-adopters die niet alleen zelf overtuigd zijn dat “Now is the time!”, maar die anderen ook kunnen enthousiasmeren en overtuigen. Door in de buurt de handen ineen te slaan, kun je tegen gunstige tarieven, en met minder overlast een mooier en eenduidiger resultaat behalen.

Lees meer