Wij willen in het rumoer dat is ontstaan een gebalanceerd verhaal vertellen en het verduurzamen van je eigen huis voor iedereen bereikbaar maken: doordacht, betaalbaar en mooi!

Selectie van de beste oplossingen
Innovaties en oplossingen zijn in aanvang vaak alleen beschikbaar voor de grotere bouwondernemingen. De partners van Energetics willen deze toepassingen beschikbaar maken voor individuele huiseigenaren. Bovendien zijn op de markt veel deel-aanbieders actief. Wij brengen de beste producten en diensten van deze aanbieders samen om een sterk, evenwichtig en helder pakket aan mogelijkheden te bieden aan de consument.

Voor iedereen bereikbaar
Je huis op een fraaie wijze verduurzamen is nu vooral nog weggelegd voor de happy few die zich dat financieel kunnen veroorloven. Dat kan en mag niet zo blijven. Iedereen die wil, moet kunnen helpen bij het verminderen van de CO2-uitstoot. En iedereen moet kunnen profiteren van een lagere energierekening. Daarom is betaalbaarheid een voorwaarde bij alle oplossingen die we bieden. Bovendien zoeken we samen met financiers naar goede financieringsmogelijkheden.

Zo ontsluiten we praktische, complete, betaalbare en mooie duurzame oplossingen voor het grote publiek.

Energetics is een initiatief van Emergo Ventures. We brengen professionele partijen samen om goede, toekomstbestendige en mooie (!) oplossingen bereikbaar te maken voor iedereen.