Bijna iedereen heeft dubbel glas en iets van isolatie. Maar is dit voldoende, wat zijn de voor de hand liggende stappen en waar moet je beginnen? Als we spreken over isolatie kunnen we dit eigenlijk niet doen zonder te spreken over ventilatie. Hoe pakken je dit aan in jouw specifieke woonsituatie?

Naast isolatie zijn er nog tal van product keuzes te maken die met energieopwekking te maken hebben. Gaan we voor een biomassaketel of een pelletkachel? Is een warmtepomp of zonneboiler geschikt voor mijn situatie of ligt de oplossing bij de zonnepanelen?

Energetics pretendeert niet om vooraf een kant en klaar antwoord te hebben op jouw specifieke situatie, maar wij brengen alle relevante specialisten en partners samen. Wij geven je allereerst een goed en duurzaam advies dat past bij jouw mogelijkheden en ambities en kunnen dat vervolgens naar wens bij je implementeren.

Ons doel is niet zoveel mogelijk producten te verkopen, maar veel meer om een gebalanceerd, haalbaar en duurzaam advies te geven, om dat vervolgens op een professionele en efficiƫnte wijze voor jouw woning te realiseren.